Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was mijn kindje’


Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was
“Een vreselijk triest gezicht.” Zo noemt beheerder Gé Metzelaar de restanten van het verwoeste buurthuis in Haarlem. Afgelopen nacht werd het verwoest door een brand. De politie gaat er vanuit dat het vuur is aangestoken. “De tranen liepen over mijn wangen”, zegt Gé. Al 22 jaar is hij verbonden aan het buurthuis.


Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was
Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was mijn kindje’ 1 Winkelstraat in Leiden per direct gesloten door gemeente


LokaalTotaal – FMR Producties | Beheerder afgebrand
Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was mijn kindje’ – Hartvannederland.nl mei 9, 2020 / in haarlem / bron: hartvannederland.nl “Een vreselijk triest gezicht.”


Brand in buurthuis; politie is op zoek naar getuigen
Beheerder afgebrand buurthuis Haarlem in tranen: ‘Dit was mijn kindje’ “Een vreselijk triest gezicht.” Zo noemt beheerder Gé Metzelaar de restanten van het verwoeste buurthuis in Haarlem.


Google Translate
Google’s free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.


Google Afbeeldingen
Google Afbeeldingen. De grootste zoekmachine voor afbeeldingen op internet.


Student Aan Huis Pc Hulp v.a. €12,75 | €0 Voorrijkosten …
Dit levert jou veel op, namelijk tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies wanneer je vragen hebt en natuurlijk een vast contactpersoon. Je wordt niet iedere keer door iemand anders te woord gestaan, wat vaak als vervelend wordt ervaren.


Den Haag – Home
Website van de gemeente Den Haag. Met digitale producten en diensten en alle informatie voor bewoners en bedrijven in de stad.


Inloggen met DigiD – Digitaal Loket | Digitaal Loket
Hoe werkt DigiD U verlaat even de website van de gemeente, en komt terecht op de website van DigiD. Na het inloggen met uw persoonlijke DigiD komt u vanzelf weer terug bij de website van de gemeente


BEIJUMNIEUWS
Nieuwtjes, wetenswaardigheden, columns en ontwikkelingen binnen de groenste wijk van de gemeente Groningen: Beijum!! Problemen om te reageren? Mail uw reacties naar BEIJUMNIEUWS@HOTMAIL.COM. Overname van artikelen en/of foto’s door andere media toegestaan alleen met bronvermelding en na overleg met de beheerder. Kopij, tips en nieuwtjes ook graag naar BEIJUMNIEUWS@HOTMAIL.COM Een donatie …
Bluetooth scan tool

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.