Denneboom: ”Rutten is top, alle spelers hadden respect voor hem”


Denneboom: ”Rutten is top, alle spelers hadden respect
De invloed die zo’n man kan hebben, merkte ik voor het eerst bij FC Twente”, vertelt Denneboom in een groot interview met Voetbal International. Denneboom was blij met Rutten bij FC Twente. “De verhalen over hem kan ik onderschrijven. Rutten is top. Hij wordt af en toe belachelijk gemaakt omdat-ie slist, maar alle spelers hadden respect voor hem.


Denneboom: ”Rutten is top, alle spelers hadden respect
Fred Rutten was een belangrijke factor in de loopbaan van Romano Denneboom. De oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente, NEC en Sparta werkte samen met de trainer bij FC Twente.


Denneboom: ‘Vraag het Memphis, Van der Meyde en Elia: ze …
Rutten is top. Hij wordt af en toe belachelijk gemaakt omdat-ie slist, maar alle spelers hadden respect voor hem. Ga het Memphis Depay vragen, Andy van der Meyde, Eljero Elia, Marko Arnautovic…


Denneboom wil net als Hersi weg uit Enschede
Met alle respect voor deze twee spelers, … we in het team hadden. Van hem had ik … krijgen dit geldt overigens ook voor denneboom maar vind hem niet meer zo sterk als een paar jaar …


Wijnaldum: ‘Rutten is een trainer die mij beter kan maken’
Been is een trainer die een team maakt, Rutten is er één die spelers maakt. Voor mij is de vraag of Rutten ook een kampioensteam kan maken zoals de Boer dat vorig jaar heeft gedaan (met naar …


Rutten: ‘Bedoeling is om een selectie te hebben die voor
Alle spelers willen … en misschien wordt psv weer een ploeg om respect voor te … spelbepaler na de transfer van Afellay nodig hadden. Rutten z’n contract moet eerst afgekocht worden …


Denneboom verkoopt keukens: ‘Dat maffiawereldje van …
Je krijgt ook alleen uitbetaald als je spelers hebt. Uiteindelijk was het niets voor mij, dat maffiawereldje van makelaars.” Tegenwoordig verkoopt Denneboom keukens. “Ik moet zeggen: dat is echt leuk.


Denneboom: liever Sparta dan NEC | Voetbalprimeur
“Er speelden heel veel dingen, maar er was niets concreets”, zegt Denneboom in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ja, ik kon ook naar NEC, maar mijn voorkeur ging uit naar Sparta.


Fred Rutten doorbreekt de stilte: ‘Ik heb medelijden met …
“Ik heb respect voor hem. … Ik heb medelijden met hem, hij wil het beste voor Anderlecht. … Al weken lidgeld voor niets betaald, maar lang niet alle sportclubs denken aan compensatie.


Rutten onder druk bij Anderlecht: ”Dat is ideaal voor
Rutten heeft zelf nog niet gezegd dat hij niet meer als trainer aan de slag wilde bij onze club. Dat was een wandelgang gerucht en niets meer. Jij hoopte op hulp voor Pusic, maar heeft Rutten hem dan helemaal niet geholpen? Bij mijn weten begon het elftal juist na de winterstop betere resultaten te halen.
obd2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.