– Ikke gjør det!


«Farmen» 2020: – – Ikke gjør det!
Ikke gjør det! «Farmen»-deltaker med klar anbefaling etter å ha drukket antibac. … men skjønte ikke hvorfor det var tomt i skapet. Vi sa vi ikke ante hva som hadde skjedd, men jeg tror de …


Ikke gjør det! – VG
Ikke gjør det! Foto: Lundgren, Hampus Regjeringen vurderer å fjerne autentiske spor fra terrorangrepet i 22. juli-senteret i Høyblokken, skriver Aftenposten.


Ikke gjør dette hjemme (sesong 3): Vaakumpakker en hel …
Se hele episoder av Ikke gjør dette hjemme her: http://tv.nrk.no/serie/ikke-gjoer-dette-hjemme/


Ikke gjør det! | TVHelse
Det liker ikke leppene, men hva enn du gjør: ikke slikk deg om munnen! Det er naturlig å tenke at spytt er det eneste fornuftige å tilføre når leppene svir, klør og blør. Nei. Ikke tenk tanken en gang. Spytt inneholder fordøyelsesenzymer som skader den naturlige fettbarrieren på leppene og virker «avfuktende».


Kaster du brusk? Ikke gjør det! – Aftenposten
Rør ofte slik at det ikke brenner seg. Varm opp grillen eller ovn med grillelement. Legg på kjøttet, og pensle på rikelig av sausen fra gryten. Vend ofte, og la det ligge kun 5-10 minutter. Sukkerinnholdet i ingrediensene gjør at det blir fort brent, det skal det ikke bli. Dryss over sesamfrø og vårløk, og server.


Ikke gjør det vanskelig å rette farlige feil! – Debatt og …
Ikke gjør det vanskelig å rette farlige feil! At leger aktivt blokkeres fra å se varenummeret, er en trussel mot både kvalitet og pasientsikkerhet. Jeg ber derfor om at rekvirentspesifikasjon for e-resept endres slik at legen kan søke opp legemiddelet ved hjelp av varenummer.


Skolestengingen – Ikke gjør det igjen!
Ikke gjør det igjen! Skjerm skoler og barnehager neste gang! Prisen barn og unge betaler er for høy. Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.


Lading av elbil – Ikke gjør denne elbiltabben
VIL IKKE LADE: Det kan være farlig å lade elbilen via en skjøteledning. Heldigvis er laderen ofte intelligent nok til å stoppe prosessen selv. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer Lading av elbil Ikke gjør denne elbiltabben


Akademia gjør det ikke lettere å gå kommersielt
kommersialisering Akademia gjør det ikke lettere å gå kommersielt Universitetenes ledere har satt innovasjon på dagsorden, men de har ikke gjort det lettere for forskere som ønsker å gå en kommersiell vei, sier TTO-sjef.


Kutt ut a!
Foto: Paul Laukli/Tiden Norsk Forslag Gjør sånn, sier de. Men ikke så mye sånn. Gjør litt mindre av det, og litt mer av dette, men for all del! Pass på at det ikke blir for mye nå da. Vær deg selv, men ikke så mye av deg selv. Gjør som du vil, men ikke dette, dette og dette. Kle deg i akkurat hv
diagnostic code reader

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.