Nieuwe kliniek en intensive care geopend bij tbs-kliniek


Nieuwe kliniek en intensive care geopend bij tbskliniek
Bij tbskliniek de Rooyse Wissel in Oostrum zijn dinsdag een nieuwe forensisch psychiatrische kliniek en een forensische high intensive care (FHIC) geopend. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming was speciaal naar Oostrum afgereisd om de openingshandeling te verrichten.


“We bouwen het omdat we de zorg willen verbeteren” – YouNews 3
Op acht december wordt een Forensische High Intensive Care (FHIC) geopend in de tbskliniek de Rooyse Wissel. Deze kliniek is de eerste in Nederland met het hoogste beveiligingsniveau. Een FHIC is een crisisafdeling waarbij de behandeling, begeleiding en veiligheid kan worden opgeschaald wanneer de huidige behandeling niet slaagt.


TBS Kliniek in Eindhoven geopend – YouTube
Op het terrein van de Grote Beek in Eindhoven is donderdag een nieuwe TBSkliniek geopend, met 220 beveiligde bedden. Lees meer: http://tinyurl.com/2vc5b32 Verslag: Tamara Nelemans


‘Verborgen levenslang’ in tbskliniek | De Volkskrant
Daaronder zijn twee instellingen in Utrecht en Maastricht. Anker voelt echter het meest voor een aanbod van de Pompekliniek in Nijmegen, ook een tbs-instelling, die heeft aangeboden H. op te nemen in een zogeheten longstay-huis. Op de lange termijn kan dan worden gezocht naar een vorm van wonen buiten de tbskliniek, maar onder zwaar toezicht.


Nieuwe tbskliniek opent de deuren in Utrecht – YouTube
Staatssecretaris Albayrak van Justitie kwam de nieuwe kliniek vandaag openen. Een van de bewoners is tbs-patiënt Pieter. U Vandaag kreeg de kans om bij Pieter binnen te kijken.


Therapeut tbskliniek krijgt 2,5 jaar cel wegens …
Therapeut tbskliniek krijgt 2,5 jaar cel wegens verhandelen 16-jarig meisje. Een 48-jarige sociotherapeut uit Steenwijk is dinsdag door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot 2,5 jaar cel voor het verhandelen van een 16-jarig meisje. Hij bood haar op een parkeerplaats aan voor seks. Redactie 26 februari 2019, 12:00


Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg | Pompestichting
Tegen de beslissing van de Minister van Veiligheid en Justitie kan beroep worden aangetekend bij de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ). Bij toekenning van de indicatie tot een plaatsing in een voorziening voor Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg wordt de betrokken TBS-gestelde geplaatst in een vestiging van de Pompestichting.


Nieuwe intensive care ZGT geeft intensieve zorg …
Marco Jong, unithoofd van de intensive care (ic), is trots op de nieuwe afdeling: de plek waar de meest zieke patiënten van het ziekenhuis hun zorg krijgen. Na twee jaar van voorbereiding is de nieuwe ic van ZGT op maandag 3 oktober 2016 officieel geopend. Jong: “Een afdeling met nieuwe en geavanceerde technieken. Dit geeft […]


Opleidingen en stages – Centrum voor Transculturele …
Wij zoeken stagiaires met nieuwe kennis en frisse ideeën. Studenten die minimaal zes maanden bij ons willen werken, maar het liefst langer. Wij geven de voorkeur aan jaarstages. De minimumleeftijd om stage te lopen is 20 jaar. De maximale stagetijd is 36 uur per week. Ieder jaar zoeken we 15 stagiaires, op HBO- en MBO-niveau.


Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht in …
Dit jaar geen kerstmarkt bij CTP Veldzicht Er komt een voorlopig einde aan een jarenlange traditie. Voor het eerst in lange tijd komt er dit jaar geen kerstmarkt op en rond het terrein van het centrum voor transculturele ps…
TPMS Sensor

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.