Oslo World: – Programmet er globalt, selv om det er helt lokalt


Oslo World: – Programmet er globalt, selv om det er helt
Programmet er globalt, selv om det er helt lokalt. Logistikkmessig er det mye lettere òg, sier Stølen. – Det er ingen flyreiser, og veldig få hotellovernattinger. De fleste tar trikken til Torshov og toget fra Bergen. Atter et hjertesukk for Beirut Tilbake i 2013 grunnla Oslo World festivalen Beirut & Beyond.


Plastsmarte byer over hele verden – WWF
Selv om plastforsøpling er et enormt globalt problem, er vi nødt til å jobbe lokalt for å etablere gode systemer, holdninger og kunnskap langs hele verdikjeden; fra politiske beslutningstakere, til produsenter og forbrukere.


Oslo vil bli først i Norge med å kvitte seg med …
Det er et globalt problem, men det må løses lokalt. … Deretter vil de få med seg hele Oslos befolkning og næringsliv, … Selv om funnet var uvanlig, er det som en dråpe i havet.


Hva er Strong Cities Network og hvorfor er Oslo med der …
Det sannsynlige er at den politiske ledelsen i Oslo har latt seg blende av Obama og US State Department og muligheten for å være med i et flashy internasjonalt nettverk. Derfor er vi også helt overbevist om at den politiske ledelsen i Oslo vil sluke rått alt som kommer av strategier, programmer, politikk og verktøy derfra.


Piloter har lansert et «globalt» konsulentselskap – Bak …
Ikke helt kontorløst. Selv om teknologien egentlig gjør at Airborne kan jobbe sammen uansett hvor de er, har de ikke valgt bort det tradisjonelle kontorlokalet helt. – Vi låner et lokale på Adamstuen og prøver å møtes 3-4 ganger i måneden, fordi det er hyggelig, sier Rune Sundland.


Klimamarsjer over hele verden – NRK Oslo og Viken – Lokale …
Selv om det markeres lokalt, tror hun de når frem til lederne i Paris. – Man tenker kanskje at små ting ikke har så mye å si i seg selv, men tenk alle de klimamarsjene som har vært. Det er


PDF Universitetet i Oslo Notat
Selv om UiOs samlede mindreforbruk er lavt, så er det ulikt fordelt i or ganisasjonen. … For å sikre god koordinering og helhetlig oppfølging av prosjektene lokalt, er det etablert et program for administrative forbedring og digitalisering. … UiO er et globalt orientert universitet og internasjonalisering preger all aktivitet.


dk20.no – Datec Konferansen 2020
Han er kjent for sitt sterke engasjement i politikken både nasjonalt og lokalt, men spesielt når det gjelder Oslo. Gjennom de siste månedene har han hatt en sentral rolle i håndteringen av den krevende Covid-19 situasjonen i vår hovedstad.


Produktdesign – design for kompleksitet – OsloMet
Det er flere nivåer av spesialisering i programmet. I første semester velger du en av tre retninger som du tar med deg gjennom hele studiet. Disse er: Game Dynamics in Design, som er et tanke- og metodesett inspirert fra spillutvikling. Denne metodikken kan anvendes innen alle former for design.


Ble maktesløst vitne til død – selv om vaksinen fantes …
Business står mot idealisme når en korona-vaksine forhåpentligvis snart skal fordeles. Øyunn Holen har måttet se syke i fattige land dø – selv om det fantes en vaksine. Nå kan det skje igjen.
obd2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.