Pizzabagare och taxichaufförer mest coronasmittade yrkesgruppen


Ökad coronasmitta bland servicepersonal | Aftonbladet
Taxichaufförer och pizzabagare är de som smittas mest av corona. Det visar Folkhälsomyndighetens rapport om covid-19 bland yrkesgrupper. – Ju fler människor man träffar, desto större risk …


Coronaviruset | Här är farligaste yrkena – pizzabagare
Pizzabagare och taxichaufförer mest coronasmittade yrkesgruppen. Taxichaufförer och pizzabagare är de som smittas mest av corona. Det visar Folkhälsomyndighetens rapport om covid-19 bland yrkesgrupper. – Ju fler människor man träffar, desto större risk löper man, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.


Yrkesregistret med yrkesstatistik
Statistiken visar hur många som arbetar inom olika typer av yrken. Du kan också se hur yrkesutvecklingen inom olika branscher och samhällssektorer ser ut. 2014 infördes en ny yrkesindelning, SSYK 2012. Den ersätter den tidigare versionen, SSYK 96.


Vanligare med smitta i serviceyrken | Hotellrevyn
Den relativa risken för att få covid-19 skiljer sig mellan olika yrkesgrupper. Taxichaufförer ligger i topp, de löper 4,8 gånger högre relativ risk för smittan jämfört med övriga yrken. De följs av gruppen “pizzabagare med flera”, där siffran är 4,5. Buss- och spårvagnsförare är också bland de mest utsatta.


Pizzabagare – Utbildning och information
Pizzabagare – Utbildning och information. Här hittar du information om hur man utbildar sig till Pizzabagare samt relaterad information om hur mycket en Pizzabagare tjänar i lön, hur det är att jobba som Pizzabagare, antagningskrav, framtidsutsikter på arbetsmarknaden, eventuella stipendier du kan söka, hur man studerar till Pizzabagare utomlands och mycket mer. Använd filtret till …


Pizzabagare » Yrken » Framtid.se
Pizzabagare bakar många olika slags pizzor – allt efter kundens önskemål. Pizzabagares huvudsakliga uppgift är att baka pizzor, men många pizzerior erbjuder även annan mat som till exempel pasta, lasagne, piroger, pajer, bakad potatis, sallad och soppor.


Lediga jobb – Pizzabagare | Jobbsafari
Pizzabagare Vi söker inför säsongen 2020 nya erfaren pizzabagare som vill vara med och skapa en trevlig och positiv miljö här ute i Stockholms skärgård Ljusterö. Linanäs Skeppskrog O Bageri HB, Ljusterö Platsbanken AMV


Taxichaufför utsatt för blodig attack av kund | GT
På lördagskvällen utsattes en taxichaufför i Karlstad för ett mordförsök och under natten blev en taxiförare i Göteborg rånad och knivhotad. Attacker mot just taxichaufförer sker då och då. – Det är en utsatt grupp, det är ingen tvekan om det, säger Björ Blixter, polisens presstalesman i Västra Götaland. Under söndagen gick polisen i Karlstad ut med ett signalement på …


Hot och överfall vardag för taxichaufförer
Hot och överfall vardag för taxichaufförer. En av fem taxichaufförer har blivit utsatt för hot i arbetet. En av tio för våld. Och taxiförarnas sjukfrånvaro på grund av hot eller våld är i nivå med polisens. Ändå brister många åkerier när det gäller arbetsmiljöarbetet.


Pizzabagare – Arbetslivsinstitutet
Pizzabagare. Pizzabagare. Pizzabagare. Kontra Invest AB. OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har passerat. Arbetsbeskrivning … Matlagning,Grilla fisk och kötträtter,laga såser,-köksarbete. Servera sallader och desserter. Baka pizza,förbereda tillbehör.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.