‘Anderlecht licht prijzige optie definitief niet: Luckassen weer terug naar PSV’


‘Anderlecht licht prijzige optie definitief niet
Derrick Luckassen mag zich binnenkort weer melden op de Herdgang. De 24-jarige verdediger werd dit seizoen door PSV verhuurd aan Anderlecht, maar zal niet definitief overgenomen worden.


‘Anderlecht licht prijzige optie definitief niet
Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 16:44di 02-06-2020 om 16:44Derrick Luckassen mag zich binnenkort weer melden op de Herdgang. De 24-jarige verdediger werd dit seizoen door PSV verhuurd aan Anderlecht, maar zal niet definitief overgenomen worden.Anderlecht had tot 31 mei de tijd om de aankoopoptie van de verdediger te lichten. Paars-Wit heeft deze deadline echter laten lopen, meldt&nb…


Blijft Derrick Luckassen volgend seizoen bij Anderlecht
Vlap wil lijn van seizoenseinde doortrekken naar volgend jaar: “Iedereen bij de club is hongerig naar 35e landstitel” Vlap: “Volgend seizoen de lijn doortrekken van laatste wedstrijden” ‘Anderlecht licht prijzige optie definitief niet: Luckassen weer terug naar PSV’ – VoetbalPrimeur.nl


Anderlecht licht koopoptie op PSV’er Luckassen niet | NU …
Anderlecht licht koopoptie op Luckassen niet Anderlecht heeft geen gebruik gemaakt om de optie tot koop op PSV-huurling Derrick Luckassen te lichten.


Matthias Mijnheer van SC Rouveen naar Alcides …
MEPPEL – Alcides heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Matthias Mijnheer. De 19-jarige speler komt over van Rouveen, waar hij het afgelopen seizoen als nummer 10 vijf keer scoorde. Alcides blijft daarmee inzetten op het aantrekken van jonge talentvolle spelers uit de regio, naast het zelf opleiden van jeugdspelers voor de eerste selectie.


‘Anderlecht wil PSVoptie niet betalen maar gaat wel over …
Anderlecht wil volgend seizoen graag verder met Derrick Luckassen. Toch wordt de optie van vijf miljoen euro in de huurovereenkomst niet gelicht, meldt Football Ghana.. De Belgische club wil wel …


‘KV Mechelen licht aankoopoptie niet, Vanzeir keert terug
KV Mechelen en KRC Genk strijden momenteel voor een plekje in Play-Off 1. Voor Dante Vanzeir is het ook een strijd tegen zijn moederclub, dat hem uitleent aan KV Mechelen. Al is het nog maar de vraag of Vanzeir terugkeert naar Genk.


PSV verhuurt overbodige Derrick Luckassen met optie tot koop
PSV-ers weer terug op het trainingsveld: … Hopelijk doet hij het goed bij anderlecht en lichten ze de optie, … Sorry maar dat klopt niet. Luckassen heeft ook diverse keren als CVM mogen spelen.


‘Anderlecht onderhandelt met PSV over toekomst van Luckassen’
Toch wordt zijn optie van vijf miljoen euro niet gelicht. Volgens Football Ghana gaat Anderlecht zeker geen gebruik maken van de optie in het contract. Het wil wel onderhandelen met zijn eigenaar PSV over een transfer. Bij PSV heeft Luckassen geen toekomst meer. De Nederlander gaf zelf al aan dat hij liever niet terug naar Eindhoven wil gaan.


Anderlecht en Luckassen uit elkaar: ‘Aankoopoptie is niet
Luckassen zal volgend seizoen niet in een Anderlecht-shirt te bewonderen zijn. Anderlecht had tot 31 mei de tijd om de aankoopoptie van de verdediger te lichten, maar heeft dat niet gedaan, aldus Het Nieuwsblad. Luckassen keert nu terug naar PSV, al lijkt hij ook daar geen toekomst te hebben. Een transfer dringt zich dus op. Lees meer Vlap …
Autel car diagnostic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.