Ariana Grande brengt eind oktober nieuw album uit


Ariana Grande brengt eind oktober nieuw album uit | RTL …
Ariana Grande (27) heeft de releasedatum van haar zesde studioalbum bekendgemaakt. Een aantal dagen geleden had de zangeres al aangekondigd dat ze deze maand met het album zou komen. In een video op Instagram maakte ze ook bekend dat zowel de leadsingle als het album de naam Positions krijgen.


Nieuwe album Ariana Grande verschijnt eind oktober
Ariana Grande (27) heeft de releasedatum van haar zesde studioalbum bekendgemaakt. De nieuwe plaat verschijnt op 30 oktober en zal de naam ‘Positions’ krijgen.


Ariana Grande hint op nieuw album | Show | AD.nl
Ariana Grande hint op nieuw album. Ariana Grande kan niet wachten om haar zesde studioalbum te delen met haar fans. Dat schrijft de 27-jarige zangeres vandaag op Twitter.


Er komt een nieuw album van Ariana Grande | NUjunior – Het …
Er komt een nieuw album van Ariana Grande. 15 oktober 2020 09:48 15-10-20 09:48 Laatste update: een uur geleden Update: … Deze maand brengt de zangeres haar zesde album uit. Dat heeft ze gezegd op Twitter. Een halfjaar geleden zei de zangeres nog dat er voorlopig geen nieuwe muziek zou komen. Ze had wel allerlei ideeën, …


Ariana Grande brengt nieuw album uit – Zita
Ariana Grande gaf in ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’ haar eerste tv-interview sinds de aanslag in Manchester vorig jaar. Daarin vertelde de popster dat ze deze zomer een nieuw album uitbrengt. Vorige maand bracht Grande al haar nieuwe single uit, ‘No Tears Left to Cry’. De tekst van het lied verwijst naar de aanslag,


Ariana Grande komt héél snel met nieuw album
Ariana Grande brengt nog deze maand een nieuw album uit. Dat laat ze weten in een tweet. “Ik kan niet wachten om jullie deze maand mijn album te geven”, aldus de zangeres. Meer details krijgen …


Ariana Grande hint op nieuw album – 4nieuws.nl
Ariana Grande hint op nieuwe muziek Nieuwsbron:RTL Nieuws / cultuur (25-10-2018 02:52 ) Sweetener is nog maar een paar maanden uit, maar als de voortekenen niet bedriegen komt er weer nieuw werk uit van Ariana Grande. Op Twitter hintte de zangeres op de komst van een nieuw album.


Carrièreswitch: actieheld Vin Diesel brengt eerste single uit
Ariana Grande hint naar nieuw album 15 oktober Ariana Grande kan niet wachten om haar zesde studioalbum te delen met haar fans. Dat schrijft de 27-jarige zangeres vandaag op Twitter.


Ariana Grande brengt in februari 2019 album ‘Thank U, Next …
Ariana Grande brengt in februari 2019 album ‘Thank U, Next’ uit Geschreven door Sabine van Doornspeek op 23 januari 2019 om 13:40 Ariana Grande – Fotocredits Emma Sheehan – Wikimedia Commons …


Missy Elliott brengt na 14 jaar nieuw album Iconology uit
Ze brengt nu voor het eerst in veertien jaar een nieuw album uit: Iconology. Missy Elliotts nieuwe album Iconology. Missy liet vorige week alweten dat er nieuwe muziek aankwam. Ze dropte afgelopen weekend vier nummers: Throw It Back, Cool Off, DripDemeanor en Why I Still Love You.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.