Awesome: Zo ziet Henry Cavill eruit in The Witcher: Seizoen 2!


Awesome: Zo ziet eruit in Henry Cavill in The Witcher
Jason Momoa. Hoofdrolspeler Henry Cavill deelde de foto’s vandaag op zijn Instagram-pagina. We kunnen ons trouwens prima voorstellen dat de parttime Sherlock Holmes-acteur een beetje goed voor de dag wil komen. Hij krijgt in The Witcher: Seizoen 2 mogelijk concurrentie van halfgod Jason Momoa.Mochten dat toch wat al te veel intimiderende mannentorso’s zijn, kun je altijd nog uithuilen bij …


Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher
De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto’s vrijgegeven, waarop Henry Cavills Geralt in een nieuw pantser te zien is. Het pantser ziet er een stuk strakker uit en …


Zo ziet Henry Cavill eruit als Geralt op de set van ‘The
Cavill maakt in zijn post ook duidelijk dat de cast en crew zich goed aan alle coronamaatregelen houdt. “We zijn allemaal getest,” zo schrijft hij. Eerder werd Kristofer Hivju, de acteur uit Game of Thrones (2011-2019) die meespeelt in seizoen 2 van The Witcher, besmet met het coronavirus. Inmiddels maakt hij het weer goed.


Welk nieuw content heeft NLziet deze week? | Totaal TV
Awesome: Zo ziet Henry Cavill eruit in The Witcher: Seizoen 2! Frank Lammers trapt Undercover: Seizoen 3 af op Instagram Johan Derksen blikt terug op VI-ruzie in Waar is de Mol?


Wat zijn de plannen voor The Witcher, seizoen 2? | Superguide
Critici noemen The Witcher nogal vlak, en qua verhaal verwarrend, ook omdat er nogal veel met flashbacks wordt gewerkt. Netflix-abonnees zijn echter wél idolaat van de serie, die volgens Hissrich in het tweede seizoen pas écht op gang komt. In de komende afleveringen, die in 2021 worden verwacht, zien we Geralt, Yennefer en Ciri véél vaker samen en duikt The Witcher een stuk minder vaak in …


Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher
De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto’s vrijgegeven, waarop Henry Cavills Geralt in een nieuw pantser te zien is.


The Witcher seizoen 2: de cast, de plot én releasedatum
The Witcher seizoen 2 komt eraan! De Netflix serie gaat over Geralt of Rivia, een jager op monsters naar de boeken van Andrzej Sapkowski. Check hier de trailers en meer!


Tag: Henry cavill – SerieTotaal
‘The Witcher’ onthult nieuwe setfoto van seizoen 2 Henry Cavill schrijft dat het er dit keer anders aan toe gaat als het aankomt op zijn pruik. Nieuwe foto’s ‘The Witcher’ tonen ingrijpende maatregelen tegen corona Corona heeft zijn impact op de set van alle films en series. Zo ziet de set eruit voor het 2e seizoen van The Witcher.


Nieuwe foto’s ‘The Witcher’ tonen ingrijpende maatregelen …
Zo ziet de set eruit voor het 2e seizoen van The Witcher. Bram de Groot, 8 augustus 2020 om 08:13 Eigenlijk hadden de opnames voor seizoen twee van The Witcher er al op moeten zitten, maar de coronacrisis gooide roet in het eten.


Netflix-serie The Witcher krijgt tweede seizoen – Gaming …
Er komt een tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher. Dat zegt regisseur Lauren Schmid. Dat lijkt aan te geven dat de streamingdienst hoge verwachtingen heeft van de serie, want het eerste …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.