Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor


Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor
Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor O’Conor gaat in een hospice werken Foto: EPA. Sinéad O’Connor gaat voor een opvallende carrièreswitch. De Ierse zangeres wil de zorg in. Dat vertelde ze op de Ierse televisie. Vanaf september gaat ze een opleiding volgen om zorgmedewerker te worden.


Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor – Metronieuws …
Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor Metronieuws.nl


Sinéad O’Connor – Wikipedia
O’Connor verhuisde naar Londen en tekende op grond van haar met Ton Ton Macoute opgebouwde credits een contract bij Ensign Records; Fachtna O’Ceallaigh, voorheen werkzaam bij Mother Records, het platenlabel van U2, werd haar manager. O’Connor nam “Heroine” op voor de soundtrack van de film Captive, ze schreef dit nummer met U2-gitarist The Edge.


Sinéad O’Connor is een stuk gelukkiger nu ze moslim is | Trouw
De Ierse zangeres Sinéad O’Connor lacht weer, na jaren ellende. En ze treedt weer op. De trauma’s uit haar katholieke jeugd is ze aan het verwerken, met dank aan Dr. Phil en haar nieuwe geloof.


Gaat het dan echt weer goed met Sinéad O’Connor? | De
O’Connor zong Nothing Compares 2 U, waarmee zij in 1990 een wereldhit scoorde, hartstochtelijker dan ooit en op sociale media werd na haar vertolking al gesproken van een ware comeback. Bij een video van het optreden op YouTube verschenen lovende commentaren en werd vooral de moed en het uithoudingsvermogen van O’Connor geprezen.


Sinéad O’Connor bekeert zich tot islam | Show | AD.nl
Sinéad O’Connor heeft zich bekeerd tot de islam. De Ierse zangers gaat voortaan door het leven als Shuhada’ Davitt, zo kondigde de muzikante aan via Twitter.


bol.com | Sinead O’Connor Muziek kopen? Alle Muziek online
Op zoek naar een Muziek van Sinead O’Connor? Muziek van Sinead O’Connor koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden


Zangeres Sinéad O’Connor, carrière en privé-leven | Muziek …
De zangeres van het prachtige “Nothing compares 2U” heeft eigenhandig haar carrière vernietigd. Ook privé heeft ze inmiddels het een en ander meegemaakt met diverse relaties. Het persoonlijk leven van Sinead O’Connor Sinéad Marie-Bernadette O’Connor werd geboren op 8 december 1966 in Dublin, als middelste van vijf kinderen.


Sinéad O’Connor // Doornroosje Nijmegen // vrijdag 10 januari
De Ierse Sinéad O’Connor is een zangeres van buitencategorie. Met ‘Nothing Compares 2 U’, oorspronkelijk een nummer van Prince, legde ze gebroken harten aan banden en schoot ze wereldwijd naar de top van de pop regionen. Haar kaalgeschoren hoofd nam een loopje met de heersende schoonheidsidealen.


Sinéad O’Connor kan venijnig zijn, maar van dat rauwe …
Recensie Sinéad O’Connor kan venijnig zijn, maar van dat rauwe randje is niets over (***) Met haar hit ‘Nothing Compares 2U’ werd de Ierse zangeres Sinéad O’Connor beroemd.
car diagnostic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.