Gaslek in pand Kerkrade: twee naburige winkels tijdelijk ontruimd


Gaslek in pand Kerkrade: twee naburige winkels tijdelijk
Kerkrade / Eygelshoven – Een gaslek in een pand bij de kruising van de Kruisstraat en de Holzstraat heeft dinsdagmiddag geleid tot onruiming van twee winkels in het centrum van Kerkrade.


Zorgcentrum in Kerkrade ontruimd door benzinelozing …
Wijkzorgcentrum Vroenhof in Kerkrade is vrijdagmiddag ontruimd omdat er binnen in het gebouw een vreemde lucht werd geroken. Op drie afdelingen in het pand aan de Vroenstraat in de wijk Bleijerheide werd even na 16:00 uur een gaslucht waargenomen.


Woningen in Geleen enkele uren ontruimd na trillingen
Woningen Rotterdam ontruimd na trillingen Nieuwsbron:NOS / binnenland (24-11-2016 18:30 ) In Rotterdam is een blok met portiekwoningen ontruimd na hevige trillingen. In de acht woningen in de Allard Piersonstraat zijn scheuren ontstaan. Hulpverleners onderzoeken de stabiliteit van de woningen. Wat de oorzaak is van de trillingen, is niet bekend.


Nieuws gerelateerd aan ‘ONTRUIMINGEN’ – Omroep Brabant
Opnieuw gaslek in Eindhovense flat: 14 appartementen ontruimd Aan de Heliconstraat in Eindhoven zijn zondagmiddag opnieuw veertien appartementen ontruimd na een gaslek. Dat meldt de brandweer.


jan luijkenstraat | Het Parool
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool.


Aanleunwoningen Landgraaf ontruimd om gaslek
Aanleunwoningen Landgraaf ontruimd om gaslek Nieuwsbron:BN De Stem / binnenland (04-09-2014 13:25 ) LANDGRAAF (ANP) – De aanleunwoningen van een zorgcentrum in Landgraaf (Limburg) zijn donderdagmiddag ontruimd vanwege een mogelijk gaslek. Zo’n 35 bewoners worden tijdelijk elders opgevangen, maakte de brandweer bekend.


Woonwagenkamp tijdelijk ontruimd door grote uitslaande …
Woonwagenkamp tijdelijk ontruimd door grote uitslaande brand in Arnhem Geplaatst op 27 november 2016 23:41 | Laatst bijgewerkt op 28 november 2016 02:44. ARNHEM – Er heeft zondagavond een grote uitslaande brand gewoed in een garagebedrijf in Arnhem. De brand woedde aan de Molenweg bij Waaly en De Molen Auto’s die in hetzelfde pand zitten.


Felle brand in kledingwinkel Oost-Souburg – HVZeeland …
Twee blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ingezet. De brandweer heeft het vuur inmiddels geblust. Om 16.20 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Het gaat volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) om een pand met op de begane grond een modezaak en bewoning op de verdieping. Beide zijn vanwege de rook- en roetschade onbewoon- en onbruikbaar.


Explosief opgeblazen in park Eygelshoven | 1Limburg …
Tijdens het onschadelijk maken werden de twee huizen naast het pand voor de veiligheid ontruimd. … Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van … Gaslek in Weert: ramen en deuren dicht. in 112. Schuurbrandje zorgt voor lichte schade …


Video’s – De Limburger
Video: Twee gewonden bij ongeluk met oldtimer in Heythuysen 75-jarig jubileum Maastricht Aachen Airport: navelstreng met de wereld in 90 seconden: 7 mensen vermoorden, levenslang krijgen en toch …
car diagnostic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.