Gruwelijke details over Ghislaine Maxwell: Zij is een monster


Gruwelijke details over Ghislaine Maxwell: ‘Zij is een
Ze zou meisjes hebben geronseld voor de miljardair, maar een slachtoffer treedt nu naar buiten met gruwelijke details. Gruwelijke details over Ghislaine Maxwell: ‘Zij is een monster’ | RTL Nieuws


Gruwelijke details over Ghislaine Maxwell: ‘Zij is een
Ghislaine Maxwell (58) zit sinds kort in hechtenis en steeds meer wordt haar rol in de zaak rondom de overleden Jeffrey Epstein duidelijk. Ze zou meisjes hebben geronseld voor de miljardair, maar een slachtoffer treedt nu naar buiten met gruwelijke details.


Een compleet veranderd wereldbeeld – Gerlinde in Noorwegen
En ik zal zeggen: het is een gruwelijke schok, erachter te komen hoe de lijnen lopen en wat er aan de hand is. Nadat miljonair en zedendelinquent Jeffrey Epstein in de gevangenis ‘zelfmoord pleegde’ is recentelijk zijn voormalig partner, Ghislaine Maxwell opgepakt.


Vrouw schutter Wiels vreest voor haar leven | Knipselkrant …
Zij wilde tijdens het radio-interview desgevraagd niet verder in details treden over de verklaringen die zij heeft afgelegd over het vuurwapen, gebruikt voor de moord op Wiels. “Ik bel niet hierover, iedereen kan straks de zitting bijwonen en alles horen over wat er is gebeurd. Ik wil alleen verduidelijken dat ik de naam van L. nooit heb genoemd.


Ghislaine Maxwell | HLN
Celebrities Experts zijn er zeker van: Ghislaine Maxwell zál praten in een poging om zichzelf te redden. De enige vraag is over wie. De enige vraag is over wie. Vele machtige mannen…


Uncategorized – United Chambers of Commerce and Industry
Preliminair inlichtingenrapport. Verwijzend naar mijn artikel “Deze keer, komt het bevel om Ina Valstar te doden uit de VS” (Frans – engels), waarin ik vermeldde dat Susan Archibald, een Madame in de VS, het brein zou zijn dat de wraak heeft uitgestippeld, geef ik meer details over wat er precies gebeurd is met de 10 Thaise vrouwen toen ze in België waren:


1262: Use Your Words! – No Agenda
Een groot deel van de tijd ging op aan nieuwe teksten over het handhaven van de rechtsstaat. Nederland en andere landen willen dat er gekort wordt op EU-geld als er geen respect is voor het naleven van de regels die gelden, zoals onafhankelijke rechtspraak. Ook hierover zijn afspraken gemaakt.


1258: Dummy Placebo – No Agenda
Over one hundred performers took part including Paul Scofield as the storyteller and David Suchet as Aslan. Accompanied by an original orchestral score and cinema-quality digital sound design, the series was hosted by Lewis’s stepson Douglas Gresham and ran for just over 22 hours.


stan van houcke: De Zionistische Meute 6
Taloqan (hoofdstad van de noordelijke Afghaanse provincie Tachar. svh) Jarenlang was de burka het symbool bij uitstek van de vrouwenonderdrukking door de Taliban. Dus moet je eraan kunnen aflezen hoe vrij de vrouwen zich hier voelen. Al na een week springen de verschillen in het oog. De eerste dag gingen vrijwel alle vrouwen er nog helemaal onder schuil, nu tonen ze onbezwaard hun jurken en …


Barracuda: Affaires DSK
Een complottheorie spinnen op grond van weinig samenhangende feiten is geen kunst, als je een complot wilt zien, vind je hem altijd wel. Vraag Micha Kat maar. Inmiddels heeft het Sofitel Hotel Epstein ook nog eens op verschillende punten gecorrigeerd Sterker nog: DSK schept in zijn boek flink op over zijn losbandige opvattingen over seks, die …
diagnostic code reader

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.