Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans plots het ziekenhuis in tijdens roadtrip


Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans plots het
Reinout Oerlemans (49) en zijn vrouw Daniëlle (47) zijn zich tijdens hun roadtrip door de Verenigde Staten rot geschrokken toen dochter Fiene (16) plotseling last kregen van hevige buikkrampen.


Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans in het
Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans in ziekenhuis Fiene Oerlemans, de oudste dochter van Reinout en Daniëlle Oerlemans, moest dit weekend onverwachts naar het ziekenhuis met buikklachten.


Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans plots het
Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans plots het ziekenhuis in tijdens roadtrip De Stentor en Krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden.


Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans in ziekenhuis
Vervelend nieuws voor de Oerlemansjes. Hun oudste dochter Fiene is met buikklachten opgenomen geweest in het ziekenhuis. Daniëlle laat via haar Instagram stories weten (zie video hierboven) dat ze ontzettend is geschrokken en dat ze zich grote zorgen om haar dochter heeft gemaakt!


Ojee: Oudste dochter Reinout en Daniëlle Oerlemans in
Dat was even schrikken voor de familie Oerlemans! Fiene, de oudste dochter van Reinout en Daniëlle, werd in het ziekenhuis opgenomen met buikklachten. Daniëlle liet via haar Instagram verhaal weten dat ze zich erg zorgen maakte. Uit onderzoek bleek dat Fiene een blindedarmontsteking had. Inmiddels is ze succesvol geopereerd.


Oudste dochter Reinout Oerlemans opgenomen in ziekenhuis
Reinout (49) en Danielle (47) moesten met spoed naar het ziekenhuis, omdat hun dochter Fiene (16) een acute buik had. “Het is allemaal goed gekomen” De familie Oerlemans moest hun vakantie even onderbreken, want hun oudste dochter Fiene moest naar het ziekenhuis. De 16-jarige had enorme last van haar buik en moest opgenomen worden.


Oudste dochter Reinout Oerlemans opgenomen in ziekenhuis
Reinout (49) en Danielle (47) moesten met spoed naar het ziekenhuis, omdat hun dochter Fiene (16) een acute buik had. “Het is allemaal goed gekomen” De familie Oerlemans moest hun vakantie even onderbreken, want hun oudste dochter Fiene moest naar het ziekenhuis.


Dochter Reinout en Danielle Oerlemans met spoed naar …
Danielle Oerlemans deelt het verhaal in haar Instagram Stories. ‘Ik ben niet zo’n moeder die gelijk in paniek is, maar na een paar uur was het tijd voor actie.’ Steun. Na een paar angstige uren – waarin de moeder zich afvroeg of ze wel de juiste stappen had ondernomen – gaat het inmiddels weer goed met de oudste dochter van Danielle en Reinout.


Dochter Reinout Oerlemans opgenomen in ziekenhuis
Angstige momenten voor de familie Oerlemans en met name voor dochter Fiene (16). Het gezin heeft hun vakantie kort onderbroken, omdat de oudste dochter met spoed naar het ziekenhuis moest. „Dit …


Oudste dochter Reinout Oerlemans opgenomen in ziekenhuis
Reinout Oerlemans, die afgelopen zondag tijdens het hockeyen werd getroffen door een hartaanval, heeft vrijdag de intensive care van het AMC in Amsterdam verlaten. Volgens zijn vrouw Daniëlle gaat het de goede kant op en kan Reinout nu beginnen aan een lange weg van herstel.
Bluetooth obd2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.