PEC wordt in verband gebracht met Twente-kampioen: Hij is een optie voor ons


PEC wordt in verband gebracht met Twente-kampioen: ‘Hij is
PEC wordt in verband gebracht met Twente-kampioen: ‘Hij is een optie voor ons’ PEC Zwolle grijpt naast Manuel Benson. Dat heeft technisch manager Mike Willems bekend gemaakt.


PEC wordt in verband gebracht met Twente-kampioen: ‘Hij is
PEC wordt in verband gebracht met Twente-kampioen: ‘Hij is een optie voor ons’ Door Voetbalprimeur, wednesday 2020-12-30 21:30:00. PEC Zwolle grijpt naast Manuel Benson. Dat heeft technisch manager Mike Willems bekend gemaakt.


Idrissi mag stiekem hopen: ‘Hij is een optie, dat gaan we …
“Idrissi is een nieuwe optie voor ons“, vertelt de Sevilla-trainer. Of Idrissi daadwerkelijk gaat spelen, laat Lopetegui nog even in het midden. “Hij is fit, hij is dus een optie.


PEC verzuimt genadeklap uit te delen, Giakoumakis redt …
PEC Zwolle heeft zaterdagavond verzuimd om een belangrijke slag te slaan in de strijd om degradatie. De Blauwvingers stonden bij aanvang twaalfde, hadden evenveel punten als nummer vijftien VVV …


Sneijder staat open voor samenwerking met Van Bommel bij …
Wesley Sneijder staat ervoor open om eventueel bij FC Utrecht aan de slag te gaan. De naam van de recordinternational wordt als mogelijke assistent-trainer in verband gebracht met Mark van Bommel, die momenteel geen club heeft. FC Utrecht is na het vertrek van John van den Brom op zoek naar een nieuwe trainer.


Van de Vaart raadt transfer af: ‘Breng ze terug naar de …
Daniel Cabot Kerkdijk 21 december 2020 . Rafael van de Vaart raadt Sydney van Hooijdonk een transfer naar FC Emmen af. De aanvaller van NAC Breda wordt in verband gebracht met de hekkensluiter van …


BILD: Afspraak tussen Wout Weghorst en Wolfsburg over transfer
Daniel Cabot Kerkdijk 25 december 2020 • Laatste update: 20:33 . Wout Weghorst heeft een transferperiode achter de rug waarin hij in verband werd gebracht met tal van Premier League-clubs.


AD: Feyenoord moet vrezen voor belangstelling vanuit Serie A
De 21-jarige middenvelder is bij Feyenoord momenteel in het bezit van een aflopend contract, al hebben de Rotterdammers volgens de gegevens van Transfermarkt een optie om deze verbintenis met een


Kaj Sierhuis in Voetbalpraat gelinkt aan Feyenoord: ‘Een
Bij Voetbalpraat wordt de naam van de Stade Reims-spits door presentator Vincent Schildkamp in verband gebracht met een overstap naar Rotterdam, daar hij niet veel aan spelen toekomt in de Ligue 1.


Ook Microsoft gehackt, link met grootschalige hack van …
De groep wordt in verband gebracht met de Russische buitenlandse inlichtingendienst SVR en eerder met veiligheidsdienst FSB. Microsoft heeft ruim 160.000 werknemers in dienst en is een van de …
diagnostic scanner

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.