Reisadvies voor Italië en Oostenrijk aangescherpt naar oranje


Reisadvies voor Italië en Oostenrijk aangescherpt naar
Reisadvies Italië aangescherpt. Het reisadvies voor Italië wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden.


Reisadvies voor Italië en Oostenrijk aangescherpt naar oranje
Het reisadvies voor Italië wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden.


Live – Veiligheidsberaad: meer handhaven op nieuwe regels …
Live – Veiligheidsberaad: meer handhaven op nieuwe regels | Reisadvies voor Oostenrijk en Italië aangescherpt naar oranje. Het aantal coronabesmettingen blijft oplopen. Verschillende landen, zoals Frankrijk, Duitsland, Italië en de VS maken melding van nieuwe records. Ook in Nederland is het einde van de tweede golf nog niet in zicht.


Reisadvies voor Oostenrijk aangescherpt naar oranje
Het reisadvies voor een aantal deelstaten in Oostenrijk wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken meldt dat die maatregel wordt genomen, omdat het aantal besmettingen met het coronavirus in heel Oostenrijk hoog is.


Reisadvies voor Oostenrijk aangescherpt naar oranje
Het reisadvies voor een aantal deelstaten in Oostenrijk wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden.


Reisadvies voor Italië aangescherpt naar oranje – Wel.nl
DEN HAAG (ANP) – Het reisadvies voor Italië wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden.


Reisadvies voor Italië aangescherpt naar oranje
DEN HAAG (ANP) – Het reisadvies voor Italië wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt dat alle niet-noodzakelijke reizen worden ontraden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken meldt dat die maatregel wordt genomen omdat het aantal besmettingen met het coronavirus in heel Italië is toegenomen.


Italië en Oostenrijk krijgen negatief reisadvies
ROME – Na het goede nieuws over de Canarische en Griekse eilanden heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken ook slecht nieuws: het reisadvies gaat voor heel Italië en Oostenrijk woensdag van geel naar oranje. Dat betekent dat niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden en reizigers bij terugkomst het dringende advies krijgen om tien dagen in quarantaine te gaan. – italie


Reisadvies voor Italië en Oostenrijk aangescherpt, Griekse …
Reisadvies voor Italië en Oostenrijk aangescherpt, Griekse eilanden naar geel. Het reisadvies voor Italië wordt woensdag aangescherpt van geel (veiligheidsrisico’s) naar oranje, wat inhoudt …


Reisadvies Italië | Ministerie van Buitenlandse Zaken …
Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Italië favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.
Autel TPMS sensor

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.