Renault komt in 2021 met een gloednieuwe motor waar jaren aan is gewerkt


‘Renault komt in 2021 met een gloednieuwe motor waar jaren
Renault gaat in 2021 verder onder de naam Alpine Racing en zal dat doen met Fernando Alonso en Esteban Ocon. Alonso keert terug na twee jaar afwezigheid en krijgt van Renault een motor waar al jaren aan is gewerkt. De terugkeer van Alonso De terugkeer van Renault in de Formule 1 in 2016 komt met een


‘Renault komt in 2021 met een gloednieuwe motor waar jaren
‘Renault komt in 2021 met een gloednieuwe motor waar jaren aan is gewerkt’ Renault gaat in 2021 verder onder de naam Alpine Racing en zal dat doen met Fernando Alonso en Esteban Ocon. Alonso keert terug na twee jaar afwezigheid en krijgt van Renault een motor waar al jaren aan is gewerkt. Artikel geplaatst op: woensdag 30 december 2020 om 11:25


AS: ‘Renault heeft jaren gewerkt aan de krachtbron van 2021′
‘Renault heeft jaren gewerkt aan de nieuwe krachtbron waar men vanaf 2021 gebruik van kan maken’, laat het Spaanse sportmedium weten. Nu Fernando Alonso vanaf 2021 voor de Franse renstal uitkomt, is de interesse in Renault, volgend jaar werkzaam onder de naam Alpine, toegenomen.


Renault brengt dit jaar geen grote updates aan de motor
Remi Taffin is verantwoordelijk voor de motorenafdeling en die vertelde hierover: “De motor voor 2020 is een evolutie van het werk dat we in 2019 hebben verricht. Er zullen niet veel evoluties komen tijdens dit seizoen want we willen ons volledig concentreren op de motor van 2021.” Dit jaar rijdt naar Renault ook nog McLaren met de Franse motoren.


Constant McLaren rekent af met Honda-spoken en schittert …
De bolides blijven in aanloop naar 2021 hetzelfde vanwege de gevolgen van het coronavirus, maar toch moest McLaren een gloednieuwe krachtbron installeren. Speciaal voor McLaren (en teams als Ferrari die de plank met hun 2020-wagen helemaal missloegen) riep de FIA tokens in het leven, waardoor er toch enkele dingen mogen worden verbeterd aan de F1-wagens voor 2021.


Interview Jack Plooij: Anekdotes uit F1-paddock in …
Plooij looft Hamilton: “Verklaarden hem jaren geleden nog voor gek” Reuring met Renault in ‘fantastisch’ F1-seizoen. Het is één van de vele anekdotes uit het boek, dat daarnaast ook als een soort naslagwerk dient met alle races erin. Waar de bovenstaande anekdote over Racing Point gaat, komt ook ‘usual suspect’ Renault weer aan bod in het boek.


Renault F1 Team – Wikipedia
Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, keerde Renault in 1989 terug in de hoogste tak van de autosport, ditmaal als motorenleverancier voor Williams.Dit legde de Fransen geen windeieren, want vanaf 1992 werd de combinatie vijf keer de nummer één van het constructeurskampioenschap. Uitzondering hierop was 1995, want in dat jaar werd het team van Benetton kampioen, ook met een Renault


F1 in het kort | Opmeer wint de F1 Esports-titel van 2020 …
Jarno Opmeer wint de F1 Esports-titel van 2020. Jarno Opmeer heeft de F1 Esports-titel op zijn naam geschreven. In de laatste race, die werd verreden op Interlagos in de F1 2020-game, wist de Nederlander uiteindelijk genoeg punten binnen te halen om de eerste plek in het Esports-kampioenschap vast te houden.


Details omtrent Honda-motor onthullen voordeel door slim …
Honda gebruikt oplossing voor 2021. Kortom, de Honda-motor verbruikt ongeveer dezelfde hoeveelheid benzine die de tegenstanders gebruiken. Door een efficiëntere motor te creëren dan de concurrenten hebben ze voor zichzelf echter de optie opengehouden om te experimenteren met een vergroot verbruik van brandstof.


100.000+ diesels komen volgend jaar niet meer door de APK …
Bijvoorbeeld bij mijn Passat met een 2.0tdi euro 6 motor kan ie dat zelfs met 55 in de 3. Zolang ie rond de 2000 toeren of het liefst iets boven de 2000 toeren zit is het goed. Na circa 10 minuten …
Topdon Car Battery Tester

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.